Rólunk

„Igazi Japán Gasztronómiai élmény immár 26 ÉVE”

 

26 évvel ezelőtt nyitottuk meg - elsőként Magyarországon - az autentikus japán konyhával rendelkező Fuji Japán Éttermünket.

 

A sajátos japán életstílus a konyha művészetében rejlik. A távol-keleti gasztronómia rajongói először nálunk kóstolhatták meg jól képzett mesterszakácsok világhírű specialitásait. Konyhánk jelenleg Masato Usuda japán séf irányítása alatt áll. Az elmúlt 26 esztendő során nem csak a nagyközönség, hanem a szakma is elismerte az étterem és az itt dolgozó emberek munkáját, szakértelmét. 

 

A tradícionális sushi és sashimi specialitásaink mellett fontosnak tartjuk azt is megmutatni, hogy a meleg fogások éppúgy hozzátartoznak a japán étkezési kultúrához. Ételeink mesteri módon ötvözik az autentikus és a jelenlegi modern japán konyhát, ezek elkészítéséhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk. 

 

Éttermünkben sushi látványpult is üzemel, illetve megismerkedhetnek vendégeink az asztalnál készülő főzős ételekkel, úgy, mint pl. Sukiyaki, Shabu-Shabu, Ishikari Nabe stb.

 

Gazdag italkínálatunkban számtalan egzotikumnak számító különlegesség jelenik meg, alkoholos és alkoholmentes specialitások teszik színessé ajánlatunkat.

 

A többi vendégtől elszeparáltan étkezni kívánó, vagy üzleti tárgyalásra érkező vendégeink tatami-szobáink közül is válogathatnak.

 

 

Díjak, elismerések az elmúlt negyed évszázadból

 

  • Best of Budapest díj
  • A legjobb 50 hazai étterem közé választották a Fujit
  • Magyarország Legjobb Ázsiai Top étterme” díj
  • Ajánlott étterem lett számos szakmai kiadvány alapján: Gault and MillauTime Out; BBJ; stb.